25 de set. 2010

John Myung nomenat millor baixista de tots els temps

El baixista de DREAM THEATER John Myung ha sigut nomenat millor baixista de tots els temps i encapçala la llista dels millors 25 baixistes de la història votats per gent de tot el món proposada per Music Radar.

En aquesta llista no hi podien faltar grans mestres d'aquest instrument com Paul Gray (SLIPKNOT), Cliff Burton (METALLICA), Flea (RED HOT CHILI PEPPERS) o Geddy Lee (RUSH).
Tal com anuncia Music Radar ha sigut una victòria aclaparadora:

"With a massive 42 percent of your votes, nearly 11,000 people have handed the accolade of 'greatest bassist of all time' to Dream Theater's John Myung. A founding member of the progressive metal superstars, Myung's talent is beyond question."

Desde BARBYTURIK volem felicitar a John Myung ja que nosaltres també el vam votar, com a membre de la nostra banda il·lustre, ja que s'ho mereix per la seva espectacular trajectòria, tècnica i dedicació.

Esperem que aquest premi animi a la banda a continuar endavant després del dur revés que han patit amb la marxa de Mike Portnoy.

Us deixem amb un enllaç a la llista completa per si hi voleu fer una ullada on també podeu escoltar fragments de cançons intrerpretades per cadascún dels llistats. Llista

TOP FIVE DE LA SETMANA

Millor cantant de rock segons Planet Rock:
1 Robert Plant - Led Zeppelin
2 Freddie Mercury - Queen
3 Paul Rodgers - Free/Bad Company
4 Ian Gillan - Deep Purple
5 Roger Daltrey - The Who

QUI SOM

Sergi: El que sempre té alguna cosa a dir
Marc: L'enciclopèdia mòbil
Silvia: La professional
Xavi: El tècnic
Meri: La webmistress

CONTACTA AMB NOSALTRES

Podeu fer-nos arribar els vostres comentaris, suggeriments i recomanacions a barbyturik@onacodinenca.cat

  ©Template by Dicas Blogger.