30 de nov. 2010

US HO VOLEU PERDRE???

Avui ens anem a Alemanya amb el disc convidat de la setmana, que amb les seves referències místiques i mitològiques ens transporten a llocs imaginaris d'allò més peculiars. Aquesta setmana recomanem BLIND GUARDIAN i Imaginations From The Other Side.

Engeguem amb Coil, una balada dels OPETH que no us deixarà indiferents i així trenquem amb el tòpic que a les terres del nord només saben cridar.

Les primeres noticies del programa ens porten a parlar i escoltar gent mítica del rock com ara els GUNS 'N' ROSES i aquesta vegada us proposem un viatge a la selva amb el ja mític Welcome To The Jungle.

Fem un canvi radical i rebem als NIRVANA amb el seu grunge contundent amb In Bloom, el quart single del seu disc més venerat, el Nevermind.

Foto: Nirvana

Finalitzem amb la dosi de Death metal de la setmana i com sempre ens ve del nord. Aquesta vegada ens quedem amb els CHILDREN OF BODOM i Hell is for Children, un tema del seu últim disc a l'espera del que ens ve l'any 2011.

Foto: Children Of Bodom

I com sempre, no ens podem quedar sense una mica de progressiu i en aquest cas ens visita JAMES LABRIE amb una raresa espectacular: His Voice.


Molt més i l'A FONS realment sorprenen de la setmana.

Salut i BARBYTURIK per tothom!!!

TOP FIVE DE LA SETMANA

Millor cantant de rock segons Planet Rock:
1 Robert Plant - Led Zeppelin
2 Freddie Mercury - Queen
3 Paul Rodgers - Free/Bad Company
4 Ian Gillan - Deep Purple
5 Roger Daltrey - The Who

QUI SOM

Sergi: El que sempre té alguna cosa a dir
Marc: L'enciclopèdia mòbil
Silvia: La professional
Xavi: El tècnic
Meri: La webmistress

CONTACTA AMB NOSALTRES

Podeu fer-nos arribar els vostres comentaris, suggeriments i recomanacions a barbyturik@onacodinenca.cat

  ©Template by Dicas Blogger.